Library Operating Hours for Monday, 25 November 2024 : 8.00AM - 6.00PM
Home

Links

Last updated on 04 September 2014
KEUSAHAWANAN DAN TEKNOLOGI RUMAH TANGGA
  1. Zafir Mohd Makhbul, Mohd Rizal Palili & Ahmad Khairy Ahmad Domil. 2004. Mengurus perniagaan. Kuala Lumpur: PTS Publications. (TSDAS Digital Library : P90 Bar)
  2. Worthington-Roberts, B.S. & William, S.R. 2000. Nutrition throughout the life Cycle. Singapore:McGraw-Hill Book Co.
  3. Wong Siew Foong dan rakan-rakan. 2002. Ekonomi Rumah Tangga Tingkatan 4. Kuala Lumpur: Zeti Enterprise.
  4. Wan Mohd Nazif & Fazilah Ibrahim. 2005. Formula menjadi usahawan berjaya. Kuala Lumpur: PTS Professional. (TSDAS Digital Library : HB615 Wanmn)
  5. Wan Liz Ozman Wan Omar & Sulzari Mohamed. 2002. Memperkasakan usahawan : panduan lengkap pengurusan perniagaan dan penjanaan usahawan. Kuala Lumpur: Utusan Publications. (TSDAS Digital Library : HD62.5 Wanlowo)
  6. Sarimah Abd. Razah & Zahrah Esa. 2003. Ekonomi Rumah Tangga Tingkatan 5. Kuala Lumpur: Blue-T Communication Sdn. Bhd.
  7. Phuah Kooi Ean. 2003. Pemakanan. Kuala Lumpur: Dewan Bahasa dan Pustaka.
  8. Persatuan Pemakanan Malaysia. 2000. Pemakanan sihat lebih mudah dengan panduan diet Malaysia. http://www.nutriweb.org.my/download/dietary_bm.pdf. Akses pada 5
  9. Panduan pemakanan untuk para profesional penjagaan awal dan pendidikan kanak-kanak. 2001. Kuala Lumpur: Persatuan Pemakanan Malaysia.
  10. Nawawi Mohd Jan, Jamaluddin Che Sab & Kamaruddin Mohd Akil. 2002. Pengajian Keusahawanan Tingkatan 4. Kuala Lumpur: Kementerian
    Pendidikan Malaysia.
  11. National Coordinating Committee on Food and Nutrition. 2005. Recommended nutrient intake for Malaysia. Putrajaya: Ministry of Health Malaysia.
  12. Mohd Hamim Rajikin. 2005. Pemakanan bermulanya kesihatan. Kuala Lumpur: Dewan Bahasa dan Pustaka.
  13. Mohd Hamim Rajikin dan rakan-rakan. 2000. Makanan dan kesihatan. Kuala Lumpur: Dewan Bahasa dan Pustaka.
  14. Mohammad Ashadi Mohd Zaini. 2005. 50 Idea-idea bisnes untuk usahawan. Kuala Lumpur: PTS Publications.
  15. Kowtaluk, H. 2000. Discovering food and nutrition. New York: McGraw Hill.
  16. Komposisi zat dalam makanan Malaysia, Edisi Ke 4 1997. Kuala Lumpur: Institute for Medical Research, Malaysia.
  17. Khaairuddin Khalil. 2002. Keusahawanan sebagai kerjaya. Kuala Lumpur: DBP.
  18. Heng Seai Kie, Chiam Chee Siang, Zakiyah Jalun dan Sharani Haji Ramli. 2002. Perdagangan Tingkatan 4. Melaka: Pustaka Seri Kancil.
  19. Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi. 2000. Konsep kesihatan melalui pemakanan pendekatan Islam dan sains. Kuala Lumpur: Utusan
    Publication& Distributors Sdn.Bhd.

Copyright© Library, OUM 2013, All Rights Reserved
Latest updated: 23th July 2013

Get in touch with us